Secretariatul FRP
Secretar General: Ozana Nițulescu
Corespondența postală se va trimite pe adresa: Str. Stelea Spătarul, Nr.24, Ap.1, sector 3, București. Adresa email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Stimati colegi,

     Dianoia – Asociația de Terapie Familială și Practică Sistemică, Timișoara, va semnalează apariția revistei ‘‘Terapia Sistemică / Systemic Therapy’’, prima revistă de psihoterapie familială sistemică din România. ‘‘Terapia Sistemică / Systemic Therapy’’ este o revistă bilingvă, articolele fiind publicate în limbile română și engleză, abordând subiecte variate din domeniul psihoterapiei familiale și practicii sistemice (identitate, context și cultură, educație, media și politică, intervenție sistemică în medicină, psihiatrie, asistență socială, psihoterapie etc.
    Revista apare de două ori pe an, în lunile mai și noiembrie. Pentru mai multe detalii vizavi de criteriile de publicare sau abonamente vă rugăm să ne contactați la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Așteptăm cu interes contribuțiile dvs.

Dragi membrii,

     În apropierea publicării următorului World Journal "Psychotherapy" ne face plăcere să vă invităm să luați parte la formarea și completarea rubricilor tematice ale acestei ediții. Numărul următor va fi publicat în ajunul celui de-al 6-lea Congres Mondial de Psihoterapie. Am aprecia dacă ne-ați anunța din timp intenția dumneavoastră de a publica articole. Regulile de trimitere ale articolelor le găsiți aici. Puteți trimite materialele la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI AI FEDERATIEI ROMANE DE PSIHOTERAPIE  
CONVOCATOR
Adunarea Generala a Federatiei Romane de Psihoterapie (“Federatia”)
emis in data de 14.12.2015

     Va aducem la cunostinta ca, in conformitate cu prevederile art. 30 din Statutul Federatiei, Consiliul Director a hotarat convocarea Adunarii Generale Ordinare pentru ziua de 16 ianuarie 2016, ora 13:00, la Uzin Export, B-dul Iancu de Hunedoara nr.8, Bucuresti, cu urmatoarea ordine de zi:

 • Stabilirea validitatii adunarii generale conform cerintelor Statutului;
 • Desemnarea secretarului de sedinta;
 • Prezentarea si aprobarea raportului Presedintelui, precum si a raportului Comisiei de Cenzori;
 • Descarcarea de gestiune a Consiliului Director;
 • Alegerea membrilor Consiliului Director, inclusiv a Presedintelui acestuia;
 • Alegerea membrilor Comisiei de Cenzori, Comisiei Profesionale, Comisiei pentru Etica si Comisiei de Supraveghere;
 • Votarea asociatiilor acreditate de Comisia profesionala;
 • Desemnarea persoanelor mandatate in vederea exercitarii dreptului de semnatura in banca;
 • Modificari la Statutul Federatiei si adoptarea noului Statut;
 • Intocmirea si semnarea Actului Aditional de modificare a Statutului Federatiei;
 • Diverse;
 • Semnarea procesului verbal al Adunarii Generale al Federatiei.

In conformitate cu art. 31, reprezentarea membrilor acreditati este facuta prin delegati stabiliti de forumul de conducere al fiecarui membru acreditat in parte. In vederea unei mai bune pregatiri a Adunarii Generale va rugam sa ne transmiteti pana la data de 12.01.2016 numele si prenumele delegatului oficial care participa la Adunarea Generala, precum si functia pe care o detine in unitatea dumneavoastra si documentele care atesta aceasta calitate.

Precizam ca este necesar ca delegatia unei asociatii sa prezinte, la inceputul sedintei, o copie dupa actul aditional care certifica dreptul delegatilor de a reprezenta asociatia sau o delegatie de imputernicire din partea consiliului director sau adunarii generale a asociatilor, precum si copii dupa actele aditionale ale asociatiei survenite de la ultima adunare generala a FRP.

Mentionam faptul ca, potrivit art. 31, numai unul dintre delegati are drept de vot in adunarea generala.

Cu stima,
Consiliul Director al FRP
Presedinte
Dana Dragoteanu

Ordinea de zi a sedintei Comisiei Profesionale a FRP
16 ianuarie 2016, ora 11.00
Uzin Export, B-dul Iancu de Hunedoara nr.8, sala Rubin  

 1. Inmanarea diplomelor de certificare solicitate de catre unele asociatii ale FRP.
 2. Analizarea dosarului de acreditare a ,, Asociatiei Centrul de Formare si Terapie pentru Copil, Cuplu si Familie’, reprezentata in cadrul
 3. Comisiei de catre  presedintele asociatiei Crina Marcu. Discutii. Supunere la vot.
 4. Analizarea dosarelor candidatilor pentru certificarea FRP individuale prin echivalarea , pentru Oana Maria Popescu, Loredana Ileana Viscu si Silvia Georgiana Gane, membri ai Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa, acreditati de catre EAIP (Asociatia Europeana de Psihoterapie Integrativa), asociatie membra a EAP. Discutii. Supunere la vot.
  In cazul acceptarii certificarii individuale vom analiza dosarul de acreditare al ,,Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa,, reprezentata in cadrul Comisiei de catre presedintele asociatiei, dr. Oana Maria Popescu.  Discutii libere, Supunere la vot. Asociatia va forma psihoterapeuti in metoda Psihoterapie Integrativa.Informatii despre Asociatie puteti gasi la http://www.psihoterapie-integrativa.eu, http://www.psihoterapia.eu.
 5. Raportul de activitate al Comisiei Profesionale in perioada martie 2014- ianuarie 2016.
 6. Alegeri in Comisia Profesionala:
  Președinte al Comisiei Profesionale
 7. Secretar al Comisiei Profesionale

 

Ședința va fi condusa de D-na Ramona Covrig, secretar in exercițiu al CP.